Close Notification Open Notification

Детски лагери с колела 2021


ЗА ДЕЦА НА ВЪЗРАСТ 13г.

Вело-ветроходен лагер „С колела и лодки по вятъра“

Място: Родопите, около язовир Батак
Дати: 9-15 юли и 2-8 август 2021
Индивидуална цена за участие – 520лв.

“С колела и лодки по вятъра” е със страхотна програма и има вече богата традиция. Тази година сме помислили за нови вело маршрути, които да ни заведат по нови вълшебни места из Родопи планина. Ще научим много за велосипедите, безопасността и карането в група, но най-вече ще се превърнем в готов на всичко и задружен екип. Ще плаваме и улавяме вятъра с ветрила.
Започваме по традиция с 4-дневен велосипеден преход из високите била на Западни Родопи сред красиви места и забравени пътеки. Всеки ден ще увеличаваме трудността и километрите, ще караме по забравени пътеки и из чудни природни резервати. Епичното ни каране ще приключи на бреговете на язовир “Батак”, където предизвикателствата продължават с ветроходство сред водната шир. Ще учим как да управляваме ветроходните лодки и как да работим като екипаж в абсолютен синхрон.
Прочети повече:

„Крива капла“: вело-каяк експедиция – 7 дни
МЕСТАТА СА ИЗЧЕРПАНИ
Място: Родопа планина – Беглика, Орцево, Юндола
Дати: 26.07 – 01.08.2021г.
Индивидуална цена за участие 460лв.
Наемът на колело е 100лв., в случай че нямате собствено.

Лагерите ни ще са в непристъпните и красиви заливи на най-чудните язовири в Родопите, където ще ни се случват безброй приключения, но главно ще сме на две гуми и в кал до ушите. Ще има каяци, въжена градина и всяка вечер ново място с весел огън, около който ще изправяме изкривените през деня капли. През цялото време ще спим на палатки.
Както обичайно, и тази година сме приготвили нов маршрут, за да не ви е скучно, ако сте били на това приключение миналата година. И ако случайно това каране се окаже, че ви е било малко за лятото –  вижте и „Родопското равно“ през септември.
Прочети повече:

Вело лагери

Вело приключение „Родопско равно“ – 5 дни

Място: Родопа планина
Дати: 03.09 – 07.09.2021г.
Индивидуална цена за участие 380лв.
Наемът на колело е 100лв., в случай че нямате собствено.

Най-хубавият начин да изпратим лятото е да се разходим, яхнали велосипедите из едни от най-хубавите места в България. Там още изпращат лятото с мирис на печени чушки. Ще караме колела, ще почиваме на вълшебни места, ще снимаме, вечер ще слушаме музика и ще готвим около огъня.
Прочети повече.