Close Notification Open Notification

Дневни лагери 2021


Дневните лагери без преспиване в хижа, хотел или палатков лагер са подходящи за деца от 7 до 12г., които правят своите първи стъпки сред природата в началото на лятната ваканция. Срещите ни за тръгване ще са в 8ч. всяка сутрин на паркинга пред стадион Васил Левски или пред Централна гара. Ще се прибираме в 19ч. Така и децата, и родителите ще имат достатъчно време.
Всеки ден ще стигаме до интересни и красиви места недалеч от София. Места, на които ще откриваме запазени и скрити от погледа природни чудеса и интересни истории.
Всяка сутрин от понеделник до петък ще поемаме на лов за приключения, а вечер ще се връщаме у дома нацапани и уморени, за да разкажем къде сме били, какво сме преживяли и какво сме открили.
Всеки ден ще има тема свързана с поведението ни, оцеляването и придвижването ни сред природата, както и с уменията ни да бъдем екип, да се разбираме, да учим заедно и да се забавляваме.
Ще ви трябват малка раница, бележник, бинокъл, щипка смелост и бъдете колкото си искате любопитни: ще бродим по тайни пътеки и каньони, ще откриваме скрити водопади, ще погледнем към града от високо, ще влизаме в пещери, ще пътуваме с влак, ще се катерим, ще има и по някоя и друга лудория, ще научим много за природата, която ни заобиикаля, ще бъдем задружни, ще видим как може да си помагаме, да не се разправяме, а да се смеем заедно. Ще научим за картите и компасите, пътеките и знаците, ще се губим понякога – ще изследваме непознати места. Ще боравим с алпийска екипировка – ще се катерим, ще се учим как да оцеляваме сред природата, от какво да се пазим и как да я пазим.

Дневни лагери 2021

Място: в близост до София: Витоша, Лакатник, Скакля, Карлуково, Бели искър, Боров камък…
Дати: 28 юни – 02 юли и 05 – 09 юли 2021
Възрастова група: 7 – 12г.
Индивидуална цена за участие – 520лв за 2 седмици, 280лв за една седмица, 70лв за ден.

Дневни лагери

Пътуването и приключенията правят всеки не само по-щастлив, но и по-опитен и интересен. Те ни учат на неща, за които не пише в учебниците – за света, за хората, които срещаме, за културата им, за случайните срещи и приятелства, за природата и крехкото равновесие, за това как е устроен света и какви ние искаме да бъдем. Пожелаваме ви да бъдете много смели и любопитни! Първите стъпки сред дивата природа са началото на една дълга и интересна пътечка. И както често си казваме: Човек види ли веднъж на какво е способен, никога няма да се задоволи с по-малко!

Вижте програмата по дни на дневните лагери, както и Форма за записване тук.