Детски лагери Пролетна ваканция 2019

Пролетна ваканция 2019: детски лагери сред природата

1. За деца между 9 и 13 годиниПодземно приключение Карлуково

Детски лагер за всички, които обичат катеренето по скали, влизането в пещери, смеха с нови приятели и щурите игри. Най-вече за тези, които не спират да откриват, да учат нови неща и да се удивляват. Ще се катерим, ще влизаме в няколко пещери, ще се спускаме с въжета и естествено ще си говорим около лагерния огън, взирайки се в звездите и правейки планове за следващия ден. Ще откриваме заедно затънтени каньони, в които не стъпва често човешки крак. Ще ползваме въжета, каски, седалки и останалата необходима екипировка, а пътя ще намираме с карти и компаси, внимавайки за посоките.
Дати за провеждане: 31 март – 04 април 2019
Краен срок за записване: 20 март 2019

2. За деца между 7 и 10 години - 5 стъпки към природата

Дневни занимания за деца сред природата с прибиране за нощувка вкъщи. Лагерът „5 стъпки към природата“ има за цел да събуди изследователския дух на децата и да им покаже колко близо до нас са приключенията. Дните ни ще са изпълнени с нови преживявания и гледки, но вечер отново ще се завръщаме у дома, за да разказваме на всички с вълнение къде сме пътували, какво сме видели и научили.
Програмата, която сме разбъркали в приключенския казан, ще ни заведе до пет прекрасни места в близост до София, където природата е рисувала чудни картини милиони години назад. Ще посетим дълбоки дефилета, руйни водопади, свежо зелени гори и поляни, ще играем на воля и ще опознаваме нови места на една крачка разстояние от града.
Дати на провеждане: 01- 05 април 2019г.
Краен срок за записване: 22 март 2019г.

3. За деца между 12 и 15 години - Тайните на Ахрида

По време на детския лагер „Тайните на Ахрида“ ще бродим по стари римски пътища по следите на отдавна забравени легенди за изчезнали могъщи народи. Тракийските светилища и храмове в района са много, на някои от тях още се събират хора, извършват обреди и вдъхват живот на миналото. Можем да съживим някое от преданията и да направим собствено разследване в планината на царете. И докато търсим скъпоцити, може да намерим нови приятели.
Дати за провеждане: 30 март – 04 април 2019
Краен срок за записване: 20 март 2019

Програмите се организират и провеждат от туроператор – АР ЕНД БИ АДВЕНТЧЪР ООД с удостоверение за извършване на туроператорска дейност номер: РК – 01 – 7585

Публикувано от: