Програма на детски лагер Робинзониада 29018

Възрастова група: 14+

22.08 сутринта до 30.08 следобед сме настанени в палатков лагер. Лагерът ни е разположен в гора и е самостоятелен, без около нас да има други хора, намираме се на 100м. от плажа и красивите дюни.
Тук се потапяме в приключенската програма на лагера – търсим съкровища с карти и компаси, строим салове и плаваме с тях, правим представления, карнавали и рисуваме, работим с глина, броим костенурки и прекарваме много време на плажа. Целта ни е много работа в екип, забавление и творчество, като се сплотяваме чрез преживяванията и много интересни игри.

Лагерът ни ежедневно е зареждан със сладка питейна вода за миене и пиене, както и с хранителни продукти.
С групата пътуват трима от инструкторите на лагера. Общо по време на програмата с децата денонощно има 4 инструктора на Училището, които са специалисти в обучението чрез преживяване, груповата динамика на детски групи сред природата, оказването на първа помощ и забавленията.

Такса за участие: 490 лв.
Цената включва:
- Пълен пансион в палатков лагер;
- Програма тип „казус” за курса;
- Индивидуални и групови застраховки;
- Консумативи свързани с програмата, наем на екипировка;
- Разрешителни за бивакуване и придвижване в парковете и резерватите;
- Квалифицирани инструктори – планински водачи, планински спасители, инструктори по обучение чрез преживяване на детски групи, инструктори по алпинизъм и спелеология;
- Подсигурена всякаква необходима бивачна и туристическа екипировка за участниците: палатки, раници, постелки и др.
- Организиран транспорт, лицензиран за превоз на детски групи.

Условия за участие
Участниците трябва да попадат в определената за курса възрастова група; да бъдат в добро здравословно състояние, което се декларира с медицински формуляр и задравна анкета. Задължително е и попълването на декларация за информираност и съгласие за участие от родителите на участника.

Настаняване: Палатков лагер

Храна: В рамките на курса децата се хранят три пъти на ден, като задължително едно от ястията е сготвена храна + една допълнителна следобедна закуска.

Екипировка: Всеки участник сам осигурява личната си екипировка и облекло. Тя включва подходящи дрехи и обувки, спален чувал, фенерче, санитарни принадлежности и др. Ние предоставяме специализираната екипировка – палатки, шалтета, катерачен инвентар, карти, компаси и т.н.

Транспорт: Всички програми започват от София. На 21.08 групата потегля вечерта от София до Бургас с влак и се прибира на 31.08. сутринта. От Бургас до Иракли и обратно пътуваме с организиран микробус на транспортна фирма.

Дати за провеждане: 21 – 31 август 2018 г.

Краен срок за записване: 13 август 2018 г.

За въпроси и записвания: mail@reverso.bg или 0889 698182 – Стела Калоянова

Програмите се организират и провеждат от туроператор АР ЕНД БИ АДВЕНТЧЪР ООД с удостоверение за извършване на туроператорска дейност №: РК-01-7585/13.07.2016 г.

Публикувано от: