Пролетна ваканция 2021 – 3 силни дни

Подготвили сме 3 силни дни за тийнейджъри, които имат нужда да зареят поглед надалеч, да разкършат телата си, да се научат отново да ходят, скачат и да се катерят, да не бързат със срокове и да не гледат света през екрана.
Дните са само три, но ще ни подготвят да се откъснем от онлайн ежедневието.
Ще посетим места близо до града, но останали далеч от шума и суетата, места съхранили бунтарските истории на няколко поколения.
На една ръка разстояние е Искърското дефиле, застинало в тишина и чакащо приключенията на новите си откриватели.
Ще ви трябват малка раница, бележник, торба смелост и любопитство.

Място: в близост до София: Лакатник, Карлуково, Витоша
Дати: 3, 4 и 10 април 2021г.
Възрастова група: 13+
Индивидуална цена за участие – 140лв за 3 дни или ден на Лакатник – 60лв, ден на Карлуково – 70лв, на Витоша – 40лв.

Програмата включва следните дейности:
– дни без устройства в ръцете, навън сред природата
– усъвършенстване на уменията ни да общуваме позитивно и ползотворно, разбират ли ни, чуват ли ни, играят ли с нас
– пешеходни преходи;
– спелеология;
– игри и забавления, работа в екип.

Подробно описание по дни:

Ден 1 (03 април) Пътуваме с влак през Искърското дефиле до Гара Лакатник. мястото е храм за бунтарските приключения на всяко едно поколение от града. Опознаваме Лакатнишките скали, пещери, реки и закътани поляни. Мястото е изпълнено с тайни пътечки, скрити водопади до които ходят виещи се планински реки, много скали, пещери и тайни, тайни, тайни.

Ден 2 (04 април) Карлуково. Отново сме в Искърското дефиле. Карлуково е карстова местност, в която природата е сътворила чудни форми. Тук е пещера Проходна, както и още 450 пещери и скрити каньони, водопади и приказни пътечки, всяка една отвеждаща ни до приключения и предизвикателства.
Не се отпускайте – тук е и най-известната лудница в държавата, построена на едно от най красивите места – изобщо…място, изпълнено с разстърсващи истории от древни времена. Те ще са фон за нас, ние ще се занимаваме с уменията ни да се изразяваме, да ни чуват и постигаме целите си.

Ден 3 (09 април) Близката скрита Витоша
Всички трупани до сега знания и умения ще ви бъдат необходими за да избутате този ден до смрачване – това е таен ден, ден иненада от нас за “милите деца”. Осмелявате ли се…

Таксата включва:
- Програма, организация;
- Групова застраховка;
- Консумативи, свързани с програмата; наем на екипировка;
- Разрешителни за придвижване в парковете и резерватите;
- Квалифицирани инструктори – планински водачи, планински спасители, инструктори по обучение чрез преживяване на детски групи, инструктори по алпинизъм и спелеология;
- Организиран транспорт с лицензирана компания за превоз на детски групи или обществен превоз.

Храна: В рамките на курса децата се хранят с храна, подготвена от вкъщи – сандвичи, плодове и / или други подходящи продукти за пикник.

Екипировка: Всеки участник сам осигурява личната си екипировка и облекло. Тя включва малка раничка, подходящи дрехи и обувки, санитарни принадлежности и др. Ние предоставяме специализираната екипировка.

Транспорт: Всички програми започват от София с организиран транспорт. Ще пътуваме с микробус на лицензирана транспортна фирма или с влак.

Въпроси, коментари и записвания: mail@reverso.bg или
0877 038 385 – Петя Николова
0888 779 979 – Димитър Грозданов

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ В КУРС
1. Формуляр за участие в детски лагер
2. Медицинска информация за участие в детски лагер
3. Covid 19 формуляр

Програмите се организират и провеждат от туроператор – АР ЕНД БИ АДВЕНТЧЪР ООД с удостоверение за извършване на туроператорска дейност номер: РК – 01 – 7585

Публикувано от: