Close Notification Open Notification

Приключенски лагери 2023 за деца и тийнейджъри


Дневен лагер „Приключенски дни“, 10-13 април

По време на пролетната ваканция 2023 за всички млади откриватели сме подготвили 4-дневна приключенска програма, която всеки ден ще ни води до интересни и красиви места съвсем близо до града – на една ръка разстояние. Места, на които ще откриваме запазени и скрити от погледа природни чудеса и интересни истории.
Всяка сутрин от понеделник до четвъртък ще поемаме на лов за приключения и тайни, а вечер ще се връщаме у дома нацапани и уморени, за да разкажем къде сме били, какво сме преживяли и какво сме открили.…За възраст 8-12г.
Прочети повече:


Приключенски лагер Карлуково, 09-13 април

Пролетната ваканция е време да се отделим от учебниците и устройствата със светещ екран и да се отдадем на приключения и игри навън.
Детски лагер за всички, които желаят да се катерят, да изследват подземните чудеса в пещерите, да научат как се оцелява по време на приключенията и как се разгадават карти и откриват скрити и тайни места и парчета от истории.
Ще щуреем, играем и се смеем с нови приятели далеч от родители и учители. Ще откриваме и научаваме много за света около нас.
Програмата е подходяща за деца на 10+ години.
Прочети повече.


Програмите се организират и провеждат от туроператор „АР ЕНД БИ АДВЕНТЧЪР“ ООД
с удостоверение за извършване на туроператорска дейност номер: РК – 01 – 7585


Реверсо адвенчър

Проектираме и осъществяваме тиймбилдинг програми и обучения, свързани с работата в екип.

Реверсо адвенчър