Детски лагер „Морско приключение – Робинзониада“

През цялото време ще сме настанени в палатков лагер, който ще е разположен в гора и ще е самостоятелен, без да има други хора около нас. Ще бъдем на около 100м. от плажа и красивите дюни.
Тук се потапяме в приключенската програма на лагера – търсим съкровища с карти и компаси, строим салове и плаваме с тях, правим представления, карнавали и рисуваме, работим с глина, броим костенурки и прекарваме много време на плажа. Целта ни е много работа в екип, забавление и творчество, като се сплотяваме чрез преживяванията и много интересни игри.

Място: плаж Иракли – Южно Черноморие
Дати: 20.08 – 31.08.2019г.
Възрастова група: 13+
Индивидуална цена за участие – 500лв

Иракли - детски лагер Реверсо

Лагерът ни ежедневно е зареждан със сладка питейна вода за миене и пиене, както и с хранителни продукти.
С групата пътуват трима от инструкторите на лагера. Общо по време на програмата с децата денонощно има 4 инструктора на Училището, които са специалисти в обучението чрез преживяване, груповата динамика на детски групи сред природата, оказването на първа помощ и забавленията.

Цената включва:
- Пълен пансион в палатков лагер;
- Програма тип „казус” за курса;
- Индивидуални и групови застраховки;
- Консумативи свързани с програмата, наем на екипировка;
- Разрешителни за бивакуване и придвижване в парковете и резерватите;
- Квалифицирани инструктори – планински водачи, планински спасители, инструктори по обучение чрез преживяване на детски групи, инструктори по алпинизъм и спелеология;
- Подсигурена всякаква необходима бивачна и туристическа екипировка за участниците: палатки, раници, постелки и др.
- Организиран транспорт, лицензиран за превоз на детски групи.

Настаняване: Палатков лагер

Храна: В рамките на курса децата се хранят три пъти на ден, като задължително едно от ястията е сготвена храна + една допълнителна следобедна закуска.

Екипировка: Всеки участник сам осигурява личната си екипировка и облекло. Тя включва подходящи дрехи и обувки, спален чувал, фенерче/челник, санитарни принадлежности и др. Ние предоставяме специализираната екипировка – палатки, шалтета, инвентар, карти, компаси и т.н.

Транспорт: Всички програми започват от София. На 20.08 групата потегля вечерта от София до Бургас с влак и се прибира на 31.08. сутринта. От Бургас до Иракли и обратно пътуваме с организиран микробус на лицензирана транспортна фирма.

Краен срок за записване: 13 август 2019

Детски лагер 2019 Иракли

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ В КУРС
Формуляр за участие в детски лагер
Медицинска информация за участие в детски лагер


За въпроси и записвания:

mail@reverso.bg или
0877 038 385 – Петя Николова
0888 779 979 – Димитър Грозданов

Програмите се организират и провеждат от туроператор – АР ЕНД БИ АДВЕНТЧЪР ООД с удостоверение за извършване на туроператорска дейност номер: РК – 01 – 7585
Публикувано от: