Детски морски лагер „Йо-хо-хо“ 2020, 12 дни

В разгара на лятото ще се отдадем на двуседмично пиратско приключение. Ще живеем на палатки, но ще превземаме и къщи за гости по пътя си. Знаем местата на едни от малкото пусти плажове в България и ще ви ги разкрием. Освен това, докато се катерите или спускате с въже, ще се разбиват вълни под краката ви. Ще ви покажем хитър и безопасен начин да се спуснете от ръба на скалата до водата по въже!
Ще изградим пиратския си бивак до самите дюни, вечер около огъня ще гледаме звездите и ще кроим планове за следващите дни. Ще построим кораб, ще разчитаме карти и ще търсим съкровища, ще се опитаме да станем приятели.

Място: с. Камен бряг, с. Крапец – Северно Черноморие
Дати: 09.08 – 21.08.2020г.
Възрастова група: 14+
Индивидуална цена за участие – 650лв.

Морски лагер Йо-хо-хо

Описание на програмата по дни:
От 10.08 до 13.08 сме настанени в уютна къща за гости в с. Камен бряг с красив и голям двор и кухня, в която сами си приготвяме храната.
Това е времето, през което свикваме едни с други, опознаваме се, играем различни игри и плуваме в морето. Посвещаваме време и на умението да се катерим с алпийска екипировка по скалите и се подготвяме за едно от предизвикателствата – спускане по въже над водата. Целта ни през тези дни е да се сближим и опознаем да се превърнем в задружна група, както и много да се смеем и забавляваме.

От 14.08 до 20.08 живеем в палатков лагер до къмпинга на с. Крапец, от където взимаме вода за чешмата в лагера ни и ползваме баните. Лагерът ни е разположен в гора и е самостоятелен, без други хора около нас, намираме се на 100м. от плажа и красивите дюни.
Тук се потапяме в пиратската история – търсим съкровища с карти и компаси, строим салове и плаваме с тях, правим представления, карнавали и рисуваме – целта ни е много работа в екип, забавление и творчество, като се сплотяваме чрез преживяванията и много интересни и забавни игри.
Общо по време на програмата с децата денонощно има 3 инструктора на Училището, които са специалисти в обучението чрез преживяване, груповата динамика на детски групи сред природата, оказването на първа помощ и забавленията.

Детски лагер Йо-хо-хо

Цената включва:
- Пълен пансион в къща за гости и палатков лагер;
- Програма тип „казус” за курса;
- Индивидуални и групови застраховки;
- Консумативи свързани с програмата, наем на екипировка;
- Разрешителни за бивакуване и придвижване в парковете и резерватите;
- Квалифицирани инструктори – планински водачи, планински спасители, инструктори по обучение чрез преживяване на детски групи, инструктори по алпинизъм и спелеология;
- Подсигурена всякаква необходима бивачна и туристическа екипировка за участниците: палатки, раници, постелки и др.
- Организиран транспорт, лицензиран за превоз на детски групи и обществен превоз.

Морски лагер Йо-хо-хо

Настаняване: Къща за гости в с. Камен бряг и палатков лагер

Храна: В рамките на курса децата се хранят 3 пъти на ден, като задължително едно от ястията е сготвена храна + една допълнителна следобедна закуска.

Екипировка: Всеки участник сам осигурява личната си екипировка и облекло. Тя включва подходящи дрехи и обувки, спален чувал, фенерче, санитарни принадлежности и др. Ние предоставяме специализираната екипировка – палатки, шалтета, планински велосипеди, лодки, каски, спасителни жилетки, катерачен инвентар, карти, компаси и т.н.

Транспорт: На 09.08.2020 групата потегля вечерта от София с влак и се прибира на 21.08.2020 сутринта. От Варна до с. Камен Бряг пътуваме с организиран микробус на лицензирана транспортна фирма.

Въпроси, коментари и записвания:
mail@reverso.bg или
0877 038 385 – Петя Николова
0888 779 979 – Димитър Грозданов

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ В КУРС
Формуляр за участие в детски лагер
Медицинска информация за участие в детски лагер

Програмите се организират и провеждат от туроператор – АР ЕНД БИ АДВЕНТЧЪР ООД с удостоверение за извършване на туроператорска дейност номер: РК – 01 – 7585

Публикувано от: