Морски лагер „Робинзониада“ 2020

Безметежни дни на едни от последните некомерсиални места в България. Ще направим уреден лагер в сенчестата гора над плаж Иракли, ще го превърнем в наш скъп и уютен дом, ще го изпълним с живот – ще го направим наш. Ще плажуваме. «Това ли ще правим през цялото време?», ще попитате вие. Съвсем не – ще се забавляваме, смеем, лудуваме и разпускаме. Вечерите ще готвим морски специалитети и ще организираме забави и карнавали, а през дните ще плуваме и ще играем игри…
Потапяме се в приключенската програма на лагера – търсим съкровища с карти и компаси, строим салове и плаваме с тях, правим представления и рисуваме, работим с глина, броим костенурки и прекарваме много време на плажа. Целта ни е много работа в екип, забавление и творчество, като се сплотяваме чрез преживяванията и много интересни игри.

Място: Иракли, Южно Черноморие
Дати: 22.08 – 01.09.2020г.
Възрастова група: 13+
Индивидуална цена за участие – 550лв.

Робинзониада, детски морски лагер

Набираме участници за рисковано и незабравимо приключение на Иракли. Спартански и полеви условия, приготвена от вас храна, спане под звездите. Тежка и неблагодарна работа по организацията на бивака. Дълги дни и нощи слънце, звезди, сол, пясък и вълни. Постоянни предизвикателства и трудности. Завръщането у дома е в мърляв, чорлав и странен вид. Печелите чест и признание от групата в случай на успех на начинанието, както и ярки сънища и спомени за цял живот.

Детски морски лагер Робинзониада

Цената включва:
- Пълен пансион в палатков лагер;
- Програма тип „казус” за курса;
- Индивидуални и групови застраховки;
- Консумативи свързани с програмата, наем на екипировка;
- Разрешителни за бивакуване и придвижване в парковете и резерватите;
- Квалифицирани инструктори – планински водачи, планински спасители, инструктори по обучение чрез преживяване на детски групи, инструктори по алпинизъм и спелеология;
- Подсигурена всякаква необходима бивачна и туристическа екипировка за участниците: палатки, раници, постелки и др.
- Организиран транспорт, лицензиран за превоз на детски групи.

Настаняване: Палатков лагер.

Храна: В рамките на курса децата се хранят три пъти на ден, като задължително едно от ястията е сготвена храна + една допълнителна следобедна закуска.

Екипировка: Всеки участник сам осигурява личната си екипировка и облекло. Тя включва подходящи дрехи и обувки, спален чувал, фенерче/челник, санитарни принадлежности и др. Ние предоставяме специализираната екипировка – палатки, шалтета, инвентар, карти, компаси и т.н. Пълен списък можете да прочетете и свалите от тук.

Транспорт: Всички програми започват от София. На 22.08 групата потегля вечерта от София до Бургас с влак и се прибира на 01.09. сутринта. От Бургас до Иракли и обратно пътуваме с организиран микробус на лицензирана транспортна фирма.

Въпроси, коментари и записвания:
mail@reverso.bg или
0877 038 385 – Петя Николова
0888 779 979 – Димитър Грозданов

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ В КУРС
Формуляр за участие в детски лагер
Медицинска информация за участие в детски лагер

Програмите се организират и провеждат от туроператор – АР ЕНД БИ АДВЕНТЧЪР ООД с удостоверение за извършване на туроператорска дейност номер: РК – 01 – 7585

Публикувано от: