Close Notification Open Notification

Детски лагери на море 2024


Ако търсите летни лагери на море за по-големи деца, които обичат природата и имат нужда да се откъснат от градския живот и устройствата, може някоя от нашите морски програми да ви привлече вниманието. Обещаваме ви много приключения, игри за доверие и подкрепа, интересни дискусии и почти истински пиратски живот далеч от цивилизацията.

За деца на възраст 11+ г.
Морски лагер „Хакуна пирата“

Дати: 30 юли – 9 август и 21-31 август 2024г.
Възрастова група: 11+г.
Цена за участие – 990лв. с транспорт от и до София, 950 лв. с транспорт от и до Варна
-5% за братя и сестри
-5% за записване до 24 май 2024

Морски лагер за деца на 9-12г. - Силистар, 2021г.

Безгрижната пиратска дружина си търси Капитан и е готова да се превърне в екипаж. Трябва и кораб, смелост и чест, за да се изправи пред пазителките на късмета и да хвърли заровете на съдбата. Ще приемат ли те облога и пред какви трудности ще ни изправят – предстои да разберем. Хакуна Пирата е морска програма, която разказва за безлюдни плажове, огън около който седим, а над нас е пълно със звезди. Това е място, на което ще бъдем по пиратски безгрижни и весели, но и място, което ще ни научи да бъдем смели и самостоятелни. 

Палатковият ни лагер ще е разположен в гората до къмпинг Крапец, зад дюните и на метри от морето. Ежедневието ни ще преминава между топлите вълни на залива, плажа и прохладата на гората, където ще играем, ще почиваме, рисуваме, готвим и малко по малко ще се превърнем в задружен и сплотен екипаж.

Виж програмата или направи резервация тук.

За тийнейджъри на възраст 14+ г.
Лагер на море „Йо-Хо-Хо“

Място: с. Крапец – Северно Черноморие
Дати:
10.08 – 21.08.2024г.
Възрастова група:
14+
Цена: 
1100 лв. с транспорт от и до София, 1060 лв. с транспорт от и до Варна
-5% за записване до 24 май 2024
-5% за братя и сестри

Морски лагер Крапец «Йо-хо-хо» … без бутилка ром! В разгара на лятото ще се отдадем на дълго пиратско приключение. Ще живеем на палатки и хамаци през цялото време. Знаем местата на едни от малкото пусти плажове в България и ще ви ги разкрием. Освен това, докато се катерите или спускате с въже ще се разбиват вълни под краката ви. Също така, ще ви покажем хитър и безопасен начин да се спуснете от ръба на скалата във водата по въже! 

Ще изградим пиратския си бивак до самите дюни, вечер ще зяпаме звездите насядали около огъня и ще кроим планове за следващите дни. Ще построим кораб, ще разчитаме карти и ще търсим съкровища, ще се опитаме да станем приятели. 


Виж програмата или направи резервация тук.